sâmbătă, 9 iulie 2011

cum tratam celulita

Celulita este o boală, şi care a descris pentru prima data a fost un medic francez din Lyon. Aceasta se caracterizează prin patru semne de bază: creşterea volumului, coerenţa, şi mobilitatea a scăzut sensibilităţii cutanate. 
Toate formele de celulita evoluează în timp şi se extinde după naştere şi, eventual, obezitate celulita! 

Cauze: 
Tulburare de alimentaţie care cauzeaza acumularea de grăsime şi de apă; 
hormonale ovariene dezechilibru; 
glandular eşec; 
sistemului nervos; 

Aproape fiecare femeie are celulita! Ah, cât de mult ne-ar obţine toate scapi de ea, nu aşa oricum, ci într-un timp relativ scurt, dreapta? 

Aici este o modalitate de a netezi, eficientă şi rapidă pentru a scapa de celulita: ambalare celulita. 

Acestea sunt de două tipuri: 

De exemplu, puteţi face un ambalaj simplu, care presupune efectuarea unui peeling corporal, apoi aplicarea o crema termosudatie (care provoaca transpiratie si elimina apa retinuta in organism), imfasurarea osmotic într-un film şi să introducă apoi un minim de timp 20-40 termocuverta. în funcţie de modul în care toată lumea pe suporţi (termocuverta se incalzeste pana la 70 AC). După un astfel de tratament pot pierde între 300-700gr.! În cele din urmă va aplica o crema celulita, care are menirea de grăsime termoreducatoare arderea si eliminarea celulitei. 

O altă metodă este de a parargil ambalare, care este în prezent foarte popular şi căutat. În urma aceiaşi paşi ca ambalajele anterioare, în acest caz, în loc de crema de termosudatie parargil va folosi un amestec de argilă cu parafină pură. 

Acest lucru are multe beneficii: 
reduce grăsime; 
toxinele acumulate în organism; 
eliminarea apei retinute in corp; 
restabilirea elasticitatii pielii; 
elimina aspectul de celulita, lasand pielea neteda si moale; 
imbunatateste circulatia; 
elimina celulita. 

Cu toate acestea, nu trebuie să exageraţi cu termocuverta de stat pentru ca poti rani, mai ales dacă sunteţi anemică sau păstrarea o dieta stricta. 

Rezultatele sunt uimitoare! Dupa o sesiune poti pierde intre 400-900 de grame. Şi vă puteţi scădea la 1 cm în grosime! 


Notă, în ambele cazuri, au început să fie făcute cu cel puţin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte / saptamana, iar apoi o sesiune de întreţinere la 8-10 zile este de ajuns după ce a obtine rezultatele dorite! Transmite intrebarile si sugestiile dumneavoastra! Fi frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu